Festivalseizoen! Dankzij deze drie zonnebrillentrends rock je de zomer door

Het festivalseizoen is hét moment om je coolste outfits en accessoires te tonen. En natuurlijk is geen enkel festival compleet zonder een paar trendy zonnebrillen. Terwijl je danst in de zon en geniet van je favoriete muziek, zorgt de juiste zonnebril voor een geweldige uitstraling én beschermde ogen. Hier zijn alvast 3 zonnebrillentrends waarmee jij door de zomer rockt.

  1. Kleurrijke, grote monturen

Maak een statement met felle, kleurrijke monturen die meteen in het oog springen. Deze brillen laten je opvallen in het publiek en zijn een fashion statement van jewelste! Speels en toch stijlvol.

  1. Rond en retro

Retro is helemaal terug! Geïnspireerd door de iconische brillen uit de sixties en seventies. Tijdloos en veelzijdig, perfect voor elke festivaloutfit. Zo voeg je meteen een vintage element toe aan je look.

  1. Spiegelglazen

Een futuristische toets voor jouw festivaloutfit? Met spiegelglazen in de felste kleuren kies je voor een moderne look. Kies de kleur die bij je past, geniet van optimale oogbescherming en schitter als nooit tevoren.

Een paar bonustips

  • Kies voor duurzaam: zorg dat je zonnebril tegen een stootje kan en koop kwaliteit!
  • Denk aan comfort: een zonnebril draag je een hele tijd, die moet dus écht goed zitten.
  • Bescherming eerst: kies voor een bril die 100% beschermt tegen schadelijke uv-straling.

Klaar? Opticien? Festival!

Met deze coole brillentrends sta ook jij in de spotlights op elk festival. Kom jouw favoriete paar uitkiezen in onze winkel en maak je klaar voor een geweldig festivalseizoen!