Image

Glasadvies & oogmeting

Met de uiterst precieze 3D-oogmeting van de Rodenstock DNEye® scanner en precisie van Biometrisch Intelligente Glazen stemmen wij het brillenglas volledig af op jouw zicht. 

B.I.G. Vision

Ieder mens en ieder oog is anders. Daarom gebruiken we duizenden datapunten om de parameters van het oog te meten en te bepalen op basis van onze Rodenstock DNEye® scanner. Deze gegevens worden gebruikt om glazen te produceren die zijn aangepast aan de biometrische parameters van elk individueel oog.

Image

Nauwkeuriger dan ooit 

Uniek in de wereld met meer dan 7.000 meetpunten die in uw individuele brillenglazen worden geïntegreerd. Zo krijg je de meest individuele en perfecte Rodenstock-brillenglazen en dus het scherpste zicht ooit.

De enige manier om een perfect zicht te ervaren. Verkrijgbaar als enkelvoudige en multifocale brillenglazen.

Glazen op jouw maat

DNEye® geoptimaliseerde brillenglazen bieden u de volgende voordelen:

  • De scherpste contrasten
  • Beste nachtzicht
  • Grootste gezichtsveld
  • Natuurlijke kijkervaringen
 
Image

Hoya MiYoSmart brillenglazen

Wanneer de bijziendheid van je kind vroegtijdig wordt vastgesteld, kan niet alleen het gezichtsvermogen worden gecorrigeerd, maar kan ook de toename van bijziendheid worden afgeremd.

Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft dat de toename van bijziendheid kan worden afgeremd met speciale MiYOSMART brillenglazen.* Het is een kindvriendelijke, veilige en gemakkelijke behandeling, omdat deze vergelijkbaar is met het dragen van gewone brillenglazen.


Team Optiek Nieuwenhuysen

Kom langs of maak een afspraak

Fruithoflaan 19
2600 Berchem - Antwerpen

+32 3 440 04 12
[email protected]